"Learn English With TV Series" - İngilizce Öğrenmede Faydalı Bir Youtube Kanalı | İngilizce Geliştir

6 Haziran 2019 Perşembe

"Learn English With TV Series" - İngilizce Öğrenmede Faydalı Bir Youtube Kanalı

Buraya sıklıkla faydalı olduğunu düşündüğüm Youtube kanallarını paylaşıyorum. Aynı zamanda İngilizce dizi ve filmlerin de İngilizceye katkılarıyla alakalı bazı yazılar yazmıştım. İşte karşınızda İngilizceyi dizi ve filmlerle öğretmede oldukça başarılı bir başka Youtube kanalı. "Learn English With TV Series"


İngilizce Öğrenmede Faydalı Youtube Kanalı "Learn English With TV Series"

Adından da anlaşılacağı üzere video'larda popüler dizi ve filmlerden alınan sahneler altyazılı bir şekilde paylaşılıp ardından orada geçen kelimelerin anlamları açıklanıyor. Kanalının sahibi sahnelerde geçen ifadeleri oldukça temiz bir şekilde açıklıyor.

Hangi diziler yok ki, Friends'ten Game of Thrones'a, How I Met Your Mother'dan The Simpsons'a kadar onlarca dizi ve filmde alınan sahneler kanalda işlenmiş durumda.

Dizi film sahnelerinin haricinde kanalda akıcılığı geliştirmek, native speaker'ların kullandığı kelimelerin gösterilmesi vb. konular da var.

Sahnede Geçen İfadelerden Birinin Açıklaması
Yani kanal daha çok orta seviye ve üzerindeki kişilere hitap ediyor, başlangıç seviyesinde olanlara burayı tavsiye etmiyorum, kanalın sahibi ABD'li olduğundan doğal olarak Türkçe bir şey içermiyor, içerik de günlük hayattaki kullanıma oldukça yakın sayılır.

Kendisinin aynı zamanda halihazırda sattığı 2 adet öğrenme seti mevcut, buradan ve buradan ikisini de inceleyebilirsiniz. Tabii buradan Youtube kanalının bu iki seti satabilmek amacıyla açıldığı anlaşılsa da yine de bu kanalın iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Setlerle ilgili olarak da biraz yüksek gibi geldi bana fiyatları, Türk Lirası'nın halihazırda durumu düşünülünce o meblalar biraz fazla ama yine de incelemekte fayda var.

Sonuç

Learn English With TV Series isimli kanal göz atmaya değer olmuş, şahsen görür görmez abone oldum. Ara ara incelemeye devam edeceğim, bilhassa Amerikan ve İngiliz dizi ve filmlerini sevenlere tavsiye ediyorum.

Buradan kanala ulaşabilirsiniz.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere, her türlü görüş ve önerinize açığım, alttaki sosyal medya hesaplarından takibe almayı unutmayın. :)

Facebook sayfam için https://www.facebook.com/ingilizcegelistir/

Twitter sayfam için https://twitter.com/engingilizce

Instagram sayfam için https://www.instagram.com/engingilizce/ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder