İngilizce Konu Anlatımı Youtube Kanalı İnceleme | İngilizce Geliştir

30 Ağustos 2018 Perşembe

İngilizce Konu Anlatımı Youtube Kanalı İnceleme

Esasında okulda öğretilen tarzda İngilizce öğrenme yöntemleri, bir diğer deyişle klasik yöntemde İngilizce öğrenme yöntemlerini tercih etmiyorum. Dikkatinizi çekerim, yanlış bulmuyorum, yapılan araştırmalar klasik gramer ağırlıklı yöntemin yararlı olduğu görüşünü paylaşıyor.

Daha önce de CD formatında yıllardır satılan, ancak birkaç yıl önce Youtube'a yüklenen Daylight setini incelemiş ve beğenmemiştim. Geçenlerde denk geldiğim Özer Kiraz isimli bir İngilizce hocasının hazırladığı İngilizce konu anlatımına göz attım, ve beğendim. Bugün de sizlere bu siteyi ve kanalı tanıtacağım.
İngilizce Konu Anlatımı İnceleme

Özer Bey bu projeye 2015 yılında başlamış, sitesinden de görülebileceği üzere en temel konudan, en ileri seviyeye kadar 100 adet video hazırlayarak Youtube'a eklemiş. Video derslerini aynı zamanda sitesinden indirebileceğiniz pdf dökümanlarla da yazılı olarak desteklemiş.

Ortada gerçekten çok büyük bir emek var ve bu emeği takdir etmemek mümkün değil. :) Kanalındaki 152 bin takipçi ve 10 milyon video izlenme bence bu verilen emeğe oldukça az.

Muhtemelen bu satırları okuyan hemen herkesin yolu bir şekilde kendisinden geçmiştir. Bir ihtimal henüz kendisini duymamış olanlar için bu tanıtımı yapıyorum. Kendisinin bir abonesi olmaktan başka herhangi bir tanışıklığım yok.

Hiç İngilizce bilmeyen birisiyseniz kendisinin video'larını izlemenizi öneririm. Özer Hoca, ortalama 10 dakikalık video'larla İngilizce gramer konularını akıcı ve keyifli bir üslupla anlatıyor. Takıldığınız konular varsa yine buraya başvurmanızda bir sakınca yok.

Sadece gramer değil, İngilizcenin diğer konularına olan yaklaşımını da şahsen beğendim. "İngilizce öğrenirken pratik mi teorik mi önemli" konulu video'su başta olmak üzere dil öğrenimi üzerine çektiği video'ların izlenmesini tavsiye ediyorum. Kendisi diğer birçok hocanın veya İngilizceye ilişkin tavsiye veren kişilerin (ki buna kendimi de katmam gerekir) aksine bu işin eğitimini almış olduğundan konuya ilişkin görüşleri dikkate alınmalı.

Bir Dolandırıcılık Vakası Ücretsiz İçeriği Parayla Satmak

Gel gelelim bu yazıyı yazmanın bir başka sebebine, kendisinin bu yazının yayınladığı tarih itibarıyla yayınladığı son video'sunda, birlerinin üniversite kampüslerine giderek kendisinin bedava hazırladığı dersleri 3.000 TL'ye satış sözleşmesi karşılığı üniversite öğrencilerine sattığını öğrendiğini, bu tür dolandırıcılardan uzak durulmasını ve insanların bu konuya ilişkin bilinçlendirilmesi adına bu video'nun paylaşmasını rica etmesi üzerine ben de bu yazıyla birlikte siz değerli takipçilerimden bu tarz dolandırıcılardan uzak durmanızı ve çevrenizdeki insanları bu tür dolandırıcılık vakalarına karşın uyarmanızı öneririm.

Bir insanın emeğinin bu tarz dolandırıcılık girişimlerinde kullanılması çok üzücü, umarım sorumluları cezasını çeker.

Sonuç

Yukarıda yazdığım dolandırıcılık girişimlerinden uzak durmanızı Özer Kiraz'ın İngilizce konu anlatımı video'larını ücretsiz bir şekilde buradan izleyebileceğinizi hatırlatarak yazımı noktalıyorum.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, her türlü görüş ve önerinize açığım, alttaki sosyal medya hesaplarından takibe almayı unutmayın. :)

Facebook sayfam için https://www.facebook.com/ingilizcegelistir/

Twitter sayfam için https://twitter.com/engingilizce

Instagram sayfam için https://www.instagram.com/engingilizce/

1 yorum: