Youtube'da 7 Gün 24 Saat İngilizce Öğreten Kanal Learn English with EnglishClass101.com | İngilizce Geliştir

17 Eylül 2018 Pazartesi

Youtube'da 7 Gün 24 Saat İngilizce Öğreten Kanal Learn English with EnglishClass101.com

Daha önce televizyonlarda yayın yapan İngilizce öğretme kanalı olan English Club TV'den bahsetmiştim. Bu sefer tanıtacağım kanal 7 gün 24 saat Youtube üzerinden yayın yapmakta. EnglishClass101.com İsterseniz bu yazımızda da bu kanaldan kısaca bahsedelim.

Learn English 24/7 with English Class 101

Adından da anlaşılacağı üzere bu kanal sadece İngilizce öğretmeye yönelik olup, gramer ağırlıklı bir eğitim sunmaktadır. Esasında yine adından da anlaşılacağı üzere bu bir Youtube kanalından ziyade bir websitesi, ve websitesine girdiğinizde Lingusta tarzı bir İngilizce eğitim seti satılıyor. Bence hiç gerek yok hiç bulaşmayın derim, bizi ilgilendiren ücretsiz olan Youtube kanalı.

Youtube kanalına baktığınızda da karşınıza yüzlerce video ve bir canlı yayın geliyor. Canlı yayın esasında video'larının bir kolajı, fakat oldukça faydalı. Zaten sürekli yeni içerik ekliyorlar.

Yayınlarında tahta üzerinde anlatılan gramer konuları daha çok gösterilirken, (muhtemelen eski dersleri) haftalık paylaştıkları video'ları daha güncel konular işleniyor. Yani İngilizceyi ilerletmek adına seçtikleri konuları fena bulmadım.

Aynı Grubun Bir Başka Kanalı Learn Turkish with Turkish Class 101

Geldik bu Youtube kanalının en ilgi çekici kısmına. (En azından şahsen en ilgimi çeken kısmı) Youtube kanalının sahipleri esasında yıllardır 10'dan fazla dilde podcast'ler şeklinde dil eğitimi vermekte, iTunes'ta kendilerinin podcast'lerini hatırlıyorum. Şimdi ise podcast'te elde ettikleri tecrübeleri Youtube'a taşımaya karar vermişler. İyi de yapmışlar.

Sadece İngilizce değil, İspanyolca, Fransızca, Japonca gibi birçok dille birlikte Türkçe için de ayrı bir kanal mevcut. Buradan inceleyebileceğiniz üzere basitten zora yüzlerce farklı konuda Türkçe konu anlatımı mevcut, ve bunlar İngilizce olarak anlatıldığından (veya altyazı olarak verildiğinden) bu kanal da bence İngilizce öğrenenler için oldukça iş görür. Türkçe öğrenmek isteyenler için takip edilmesi gereken Youtube kanallarından biri olduğu su götürmez.

Tabii Türkçe kanalını diğer dillere nazaran biraz daha amatör bulsam da gayet yeterli. Ayrıca Youtube'da Türkçe öğreten bir kanalın varlığı sevindirici. Umuyorum Türkçe öğrenmek isteyenlerin sayısı artar. Tabii biz önce İngilizceyi milletçe halledelim daha sonra diğer insanlara Türkçe öğretmeye başlarız. :)

Buradan İngilizce kanalına ulaşabilirsiniz.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, her türlü görüş ve önerinize açığım, alttaki sosyal medya hesaplarından takibe almayı unutmayın. :)

Facebook sayfam için https://www.facebook.com/ingilizcegelistir/

Twitter sayfam için https://twitter.com/engingilizce

Instagram sayfam için https://www.instagram.com/engingilizce/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder