İngilizce Konuşma Pratiği Yapmanıza Olanak Tanıyan Web Siteleri | İngilizce Geliştir

9 Kasım 2018 Cuma

İngilizce Konuşma Pratiği Yapmanıza Olanak Tanıyan Web Siteleri

Herkese merhaba; bir tanıdığımın katkılarıyla hazırlanan konuşma pratiği yapma sitelerinin tanıtıldığı yazıyı siteye koyuyorum. Daha sonra ben detaylı şekilde siteleri ayrı yazılarda inceleyeceğim. :) Atlanan bir site veya uygulama varsa belirtmenizi rica ediyorum.

İngilizce, günümüz şartlarında olmazsa olmaz bir noktaya geldi. Hemen hemen her insanın İngilizce bilmesi gerekmektedir. Hangi statüde veya hangi meslek dalında olursanız olun, İngilizce bilmenin sizin hayatınızda oluşturacağı olumlu etkileri tahmin edebilirsiniz. İngilizce öğrenmenin birçok yöntemi karşımıza çıkmaktadır. Artık gelişen teknolojiyle birlikte internet ve uygulamalar üzerinden kolay ve eğlenceli bir şekilde İngilizce öğrenmek mümkün olmaktadır. İngilizceye olan talebin son dönemlerde artması ile birçok yöntem ve uygulama gelişmiştir. Bu uygulamalar sayesinde birçok insanın İngilizcesinin oldukça geliştiğini görmekteyiz. Sizlere bu yazıda evden çıkmanıza gerek olmadan kolayca İngilizce pratiği yapabilme olanağı sağlayan uygulamalardan bahsedelim.



Cambly

Cambly anadili İngilizce olan eğitmenleri barındıran bir web sitesidir. Bu şekilde İngilizceyi anadili olan insanlardan çok daha verimli bir şekilde öğrenmeniz mümkün olacaktır. Cambly uygulaması içerisinde çeşitli pratikler yapma, çalışma tablosu oluşturup eksik olunan konuları belirleme, çeşitli İngilizce yeterlilik sınavlarına hazırlanma gibi birçok olanaklar bulundurmaktadır. Uygulamada izlemiş olduğun dersi kaydederek daha sonradan tekrar izleme şansı vardır. Bu şekilde aynı konuyu birçok defa tekrar etme şansı sunulmaktadır. Anlık çeviri özelliğini kullanarak, sıkıştığınız noktalarda anadilinizle de kendinizi ifade edebilme olanağınız bulunmaktadır. Bu sayede kendinizi daha iyi ifade etmiş ve karşılaştığınız sorunları çözmüş olacaksınız. Cambly uygulaması oldukça başarılı İngilizce öğrenme uygulamaları arasında yer almaktadır. 
Cambly'deki Hocaların Küçük Bir Kısmı

Cambly'ye bu adresten ulaşabilirsiniz.

Engoo

Engoo internet üzerinden İngilizce dersi almanıza yardımcı olan bir uygulama olarak karşımıza çıkmaktadır. 25 dk süreli İngilizce ders almanıza olanak sağlayan bu sistem, uzun uzun ders saatlerinden sıkılmış olan bireyler için oldukça tercih edilmektedir. Artık her eğitimi internet üzerinden rahatlıkla alabildiğimiz gibi, İngilizce konusunda da bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. İnternet üzerinden almış olduğunuz dersle sizlere zamandan tasarruf etmenizi sağlarken, daha verimli bir ders işlemenize olanak sağlar. İngilizcenizi internet üzerinden online ders alarak rahatlıkla geliştirebileceğinizi belirtmek isterim. Engoo’yu bu konuda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.  Engoo’da ister anadili İngilizce olan hocalar, isterseniz de Filipinler, Sırbistan vb. anadili İngilizce olmayan hocalardan ders alabiliirsiniz.

Engoo'ya bu adresten ulaşabilirsiniz.

English Ninjas

English Ninjas sayesinde anadili İngilizce olan insanlarla kolayca iletişime geçebilirsiniz. Anadili İngilizce olan insanlarla konuşmak, İngilizce seviyenizi oldukça ilerletecektir. İngilizce konuşmak ve eğitim almak için sunulan imkanlar oldukça geniştir. Pratik bir şekilde 7/24 eğitim alabileceğiniz bir uygulama olan English Ninjas’ı bütün İngilizce öğrenmek isteyen bireylere önermekteyiz. Kolay bir şekilde kayıt olarak size sunulan fırsatları değerlendirmelisiniz.

English Ninjas'a bu adresten ulaşabilirsiniz.

Konuşarak Öğren

İngilizce öğrenmenin en etkili ve pratik yolu konuşarak öğrenmektir. Konuşarak İngilizce öğrenmek isteyenler için oldukça faydalı bir platformu sizlere tanıtmak istiyoruz. Konuşarak öğren sayesinde anadili İngilizce olan eğitmenler ile günlük olarak istediğiniz sürelerde oluşan derslere katılabilirsiniz. Skype üzerinden alacağınız bu dersler İngilizce öğrenmenizde oldukça etkili olacaktır. İngilizce konusunda yapacağınız pratikler ile İngilizce öğrenmek artık hayal değil. Siz de konuşarak İngilizce öğrenmek istiyorsanız konuşarak öğren platformuna mutlaka göz atmalısınız. Diğer sitelerin aksine Konuşarak Öğren’de görüntülü değil, sesli bir şekilde pratik yapıldığını hatırlatmak isterim.

Konuşarak Öğren'e bu adresten ulaşabilirsiniz.

italki.com


Yine başarılı bir uygulama daha. İtalki’de sadece İngilizce değil, Türkçe dahil onlarca farklı kolaylıkla öğrenebililirsiniz. Derslerin dolar üzerinden satılması yüksek kur ortamında bir dezavantaj oluştursa da yine de uygun fiyatla ders alabileceğiniz hoca yok değil. Üstelik diğer sitelerde abonelik sistemi varken, italki’de kredi alıyorsunuz, diyelim ki vaktiniz yok, ara vermeniz gerekti, bu durumda hakkınız yanmamış oluyor.
italki'nin Uygun Hoca Seçme Sayfası

italki'ye bu adresten ulaşabilirsiniz.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere, her türlü görüş ve önerinize açığım, alttaki sosyal medya hesaplarından takibe almayı unutmayın. :)

Facebook sayfam için https://www.facebook.com/ingilizcegelistir/

Twitter sayfam için https://twitter.com/engingilizce

Instagram sayfam için https://www.instagram.com/engingilizce/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder